Ring oss 0411 39 950

mail oss info@oxo-optik.se

 Ett svenskt varumärke.

OXO grundades i Karlskrona i början på 80-talet av Lex, major och jägare. Han har använt optik både kikare, kikarsikten och tubkikare professionellt under hela sitt yrkesverksamma liv.

Att optik var dyrt förr var ofrånkomligt och det Lex gjorde var att ”tänka utanför boxen” och kom så på att tillverka optiska produkter som kunde säljas till en bråkdel av dåvarande marknadspris. Utan att för den skull kompromissa med kvaliteten.  

I början var det en utmaning som krävde sin man, dels att ta fram rätta produkter och dels att övertyga omvärlden om att det var möjligt.

Tack och lov så är Lex en envis person som inte gav upp, och det är vi många som idag är otroligt tacksamma för.

OXO optik har idag ett stort sortiment av optik och tillbehör till mycket bra priser, kvaliteten blir hela tiden bättre och bättre.

En konstant pågående dialog med tillverkare och leverantörer i samarbete, leder till ständiga förbättringar och framsteg. Ett handplockat sortiment, noga utvalt i samrådan med alla inblandade, säkerställer idag leverans av optik som kan mäta sig med många andra avsevärt dyrare varumärkes produkter.

OXO optiks ambition är att förse brukare inom alla områden som till exempel jakt, fiske, båtliv, segling, fågelskådare och övrigt friluftsliv med bra produkter som är användbara, praktiska och framförallt vågas användas! 

OXO optik har något för alla, även för barnen!  Vår filosofi är att användandet ska vara enkelt och okomplicerat för att möjliggöra ett problemfritt användande, och låta upplevelsen stå i centrum.

OXO optik idag drivs på daglig basis av Anna, dotter till tidigare ledare Kenneth.

Till assistans och bollplank finns mentorerna; grundaren Lex och mellan ägaren Stig G.son Driva (även grundare av idag Driva Lehmans, författare samt mångkonstnär).  

Dessutom en stor flock med eldsjälar som på olika vis förbättrar och kvalitetsstärker OXO optik. Som vapensmeden Henrik, skytteinstruktören Håkan, jägarna och skogs-gubbarna Bill, Stefan, Niklas, Peter, Arne, Johnne bara för att nämna några.

Samt alla fantastiska kunder som med sitt engagemang, glädje och enorma feedback gör

OXO Optik till en otroligt stimulerande livsstil.

 

OXO optik – för dig som vill njuta frihet på alla vis

                                          

                                                                                                                                            Explore some more…….

 

 


PayPal