Hem » TUBKIKARE » ADAPTER » Smart phone adapter 44

Smart phone adapter 44

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.

Beskrivning

Olivon USPA smartphoneadapter +44

Smart phone adapter 44

OLIVON USPA +44
Med hjälp av denna adapter kan du fota genom din tubkikare med en smartphone. Du kan få till riktigt fina digiscopingbilder utan att du behöver bära med dig en avancerad kamerautrustning. Ladda ned en fotoapp i din smartphone för redigering och du får ett fantastiskt resultat. Olivon USPA fungerar tillsammans med de flesta tubkikare och mobiltelefoner. Det går även att montera den på en vanlig handkikare, krävs något stöd, helst ett stativ, då det blir lite mycket att hålla reda på balansmässigt.

Okomplicerat och ekonomiskt

Du klämmer fast din telefon i rätt läge i adaptern och låser fast den. Sedan trär du på adaptern på okularet till din tubkikare och låser fast den med skruvarna på sidan av ringen.
Enkel montering

Olivon USPA adapter här tillsammans med 61mm-ringen. I paketet ingår 3 st gummilist, så kan du modifiera ringens storlek till just din kikare. 61 mm ringen passar därmed på ockular i storleken 34-44 mm i diameter. Om du vill använda adaptern till andra kikare, går det bra att beställa en kompletteringsring separat och bara växla om.
Observera att maximal bredd på din smartphone inte kan vara mer än 78 mm.

Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme
MSke
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Flik5

 

Flik6

 
795,00 SEK