Kamakura kikare

Kamakura Nature Optics
I början av 1950-talet startades det som idag är Kamakura Koki, ett japanskt familjeföretag. Nu är det 3:e generationen som styr bolaget. Från att ha varit ett litet företag har man idag vuxit och blivit en av världens största tillverkare av kikare och andra optiska instrument.

Kamakura producerar uteslutande på beställning från kunderna. Bland dessa finns flera av världens största kikarmärken. Kamakura har också givit ett fåtal agenter runt om i världen rätten att använda det egna namnet, Kamakura, på sina produkter. Den nordiska marknaden är en av de äldsta av dessa marknader. I mer än 30 år har Kamakura sålts här i Sverige.

När du väljer en Kamakura kikare så kan du vara säker på att få en produkt som är tillverkad med högsta möjliga kvalitet genom hela processen, från råglaset till den färdiga kikaren. Idag består sortimentet av mer än 20 olika kikare, allt för att du som kund ska hitta just din favorit som uppfyller dina krav. Sist men inte minst, prisnivån är sådan att det är värt att titta en extra gång på Kamakuras breda sortiment.

Produkter
12 36 72
  • Kamakura kikare
    Rejäl och tålig marinkikare
    3195,00 SEK
  • Kamakura kikare
    Kamakura 8×32 MR4 ED är en robust och smidig liten kikare som passar utmärkt ...
    7500,00 SEK